KLÍČ K TVÉMU VNITŘNÍMU KLIDU

4měsíční cesta k vnitřní stabilitě, psychické odolnosti a zdravému sebevědomí s osobní podporou psycholožky Lucky Kolaříkové.


Najděte v sobě netušený klid, psychickou odolnost a vnitřní jasnost a buďte v pohodě bez ohledu na okolnosti venku.

Vstup do kurzu je již uzavřený. Pokud máte zájem vstoupit, napište na e-mail: podpora@luciekolarikova.cz

  • Připadá Vám život těžký a chvilky radosti a klidu jsou vykoupené mnoha hodinami náročných situací, nespokojenosti či dokonce trápení?
  • Doprovázejí Vás pocity prázdnoty, frustrace a neklidu na každém kroku a nedokážete se jich zbavit?
  • Míváte dojem, že bez ohledu na to, jak moc se snažíte, štěstí se Vám neustále vyhýbá?
  • Ráno se probouzíte bez energie, nálada je na bodu mrazu a i sebemenší věc Vás vyvede z rovnováhy? Nebo naopak necítíte vůbec nic a svět kolem Vás je zastřený mlhou?
  • Vaše emoce se střídají jako počasí a Vy netušíte, co to znamená, natož potom jak to změnit?
  • Jste unavená z toho, jak Vás neustále provází starosti a úzkosti? Jste stále v pozoru, snadno se lekáte a pro katastrofické scénáře nemusíte chodit daleko?
  • Vztahy, které by měly přinášet radost a sílu, Vás naopak vyčerpávají? Snažíte se o harmonické a naplněné vztahy, ale jste spíš rozčarovaná a cesta ke klidu se zdá jako zakletá?
  • Zdá se Vám, že život nejde podle Vašich představ a každá překážka je větší než ta předchozí? Sotva si oddechnete, už je tu další zkouška?
  • Připadáte si ztracená, neklidná a nevíte, kde najít rovnováhu? Postrádáte energii nebo impulz udělat změnu a vlastně ani nevíte, co chcete a kde byste měla začít?
  • Cítíte, že Vaše mysl i tělo jsou neustále pod tlakem a plné napětí a stresu? Netušíte, jak zpomalit, jak se uvolnit a vytvořit ve svém životě prostředí klidu a harmonii pro sebe a své blízké?
  • I když se snažíte ze všech sil, nemáte radost ze života déle než pár okamžiků, zato vnitřní obavy a špatná nálada se Vás drží jako klíště?

♥️

Věřte, že Vás chápu a dobře vím, jak je život s takovým nastavením náročný!

Věděli jste, že...

...podle průzkumů více než 80 % lidí cítí nespokojenost se svým životem a hodnotí ho jako průměrný nebo dokonce podprůměrný?

Možná se v duchu ptáte...

... znají ti zbývající dva z deseti nějaké tajemství, o kterém Vy nevíte?

... dostali snad nějaký klíč, který odemkne cestu k hlubším vztahům, lepšímu zdraví a celkové rovnováze ve Vašem životě?

ANO, TEN KLÍČ EXISTUJE.

Díky němu se snadno opřete o své vnitřní kvality, naučíte se čerpat z hojnosti ve Vás i ve vnějším světě a budete se cítit lépe než kdy dříve.

S tímto klíčem můžete ve Vašem životě:

  • Zvýšit pohodu a spokojenost
    Změníte postupně své myšlení, podpoříte vnitřní klid. Lépe zvládnete náročné situace a následně se rychleji vrátíte do klidu.
  • Zlepšit spánek, imunitu a své zdraví
    Snížíte hladinu chronického stresu a tím hladinu hormonu kortizolu. Tím zlepšíte kvalitu spánku, podpoříte svou celkovou imunitu a podpoříte fyzické zdraví.
  • Udělat si z práce svou radost
    Zvýšíte úroveň spokojenosti v práci, budete odvážnější, efektivnější a dosáhnete optimálního výkonu.
  • Odemknout zapomenuté dětské kvality
    Budete zvídavější, kreativnější, problémy budou víc výzvou než překážkou, najdete v sobě opět chuť zkoumat svět a žít naplno.
  • Pozvednout partnerství a vztahy celkově na novou úroveň
    Vztahy budete vnímat z větší hloubky sebe sama, rozvinete větší empatii pro sebe i druhé, ucítíte lépe své hranice. Přenesete se přes žabomyší války a začnete jednat z hlubší moudrosti.

Vstup do kurzu je již uzavřený. Pokud máte zájem vstoupit, napište na e-mail: podpora@luciekolarikova.cz

Co tedy je tím magickým, důležitým klíčem?

Možná budete překvapeni!

Je to Vaše každodenní péče o Váš mozek, který denně stimulujete pro klid, zvědavost, dobré pocity, a aby nacházel stále nová řešení, na jakékoli situace.

Možná zní až neuvěřitelně, že tréninkem mozku můžeme tolik získat!

Ale není to ani trochu neuvěřitelné, protože svůj mozek už teď trénujete každý den. Každou minutu svého života.

Svému mozku neustále dodáváme data, ze kterých se učí. Dáváme mu svými myšlenkami a činy vědět, kým chceme být a kam jdeme a on si to zapisuje do svých neuronových propojení. 

Jsme jen takovým člověkem, jaký máme mozek. Neuronové spoje a jejich pevnost, aktivita jednotlivých částí mozku, návyky stresu, či klidu, zkrátka...

náš mozek je klíčem k dobrému životu 

a k pocitům životní spokojenosti, navzdory všem výzvám.

Co zažíváte, když správně pečujete o svůj mozek?

Na chvíli si představte, jaké to je, když:

  • Se ráno probouzíte a těšíte se na nový den, cítíte sebedůvěru a zdravé sebevědomí.
  • Cítíte přirozenou odvahu i dostatek sil na všechno, co Vás čeká a nic Vás nezastaví. Jste soustředěná, vyrovnaná a vnitřně spokojená.
  • Vaše vnitřní síla a víra v sebe jsou stabilně na vysoké úrovni, je Vám zkrátka dobře.
  • Komplikované situace zvládáte s větší lehkostí a klidem, a i když se objeví stres, rychle se vracíte zpět do klidu a rovnováhy.
  • Ve svých vztazích nacházíte radost. Naučila jste se stanovit zdravé hranice a zároveň pěstovat lásku a respekt.
  • Ti, kteří do vašeho života nepřinášeli nic dobrého, už buď odešli, nebo jasně vědí, kde je jejich místo.
  • Konečně prožíváte harmonii a porozumění v rozsahu, po kterém jste vždy toužila!
  • Vaše finanční situace se rozvíjí pozitivně, věnujete se práci, která vás těší, a své cíle dosahujete s lehkostí a rychlostí, která vás překvapuje.

Věci jdou hladce

a Vy se radujete z úspěchů svých i druhých!

Říkáte, že by to bylo skvělé?
Ano, máte pravdu JE to skvělé a JE TO DOSTUPNÉ I PRO VÁS! 

Věřte, že všechno se dá naučit!

Dokonce i pečovat o svůj mozek, aby Vaše psychika byla odolná, mysl flexibilní a cítili jste se dobře  bez ohledu na okolnosti, které život přinese.

Stojí to trochu námahy, ale stojí to za to a výsledky jsou úžasné!

Vstup do kurzu je již uzavřený. Pokud máte zájem vstoupit, napište na e-mail: podpora@luciekolarikova.cz

Možná už přemýšlíte, jak na to...

A odpověď je, že na to jdete stejně, jako když chcete mít zdravé tělo.

Základ zdraví vašeho těla tvoří každodenní návyky ve stravě a v pohybu. Není to řízené osudem nebo štěstím.

Váš mozek a psychika se díky správné péči a tréninku také rozvíjí: zvyšují svou stabilitu, flexibilitu a odolnost vůči stresu.

Ve vašich pocitech se to pak projevuje jako zdravé sebevědomí a pocit hluboké spokojenosti.

Tyto pocity jsou živnou půdou pro vše, co ve svém životě chcete nechat klíčit a růst: krásné vztahy, profesní naplnění, hojnost nebo své zdraví.

Paradoxně, věnujeme každodenní a správné péči o svůj mozek a podpoře pohodové a nezlomné psychiky málo pozornosti. Mozek totiž není vidět a ani tu psychiku si v zrcadle neprohlédneme. Je to tak neuchopitelné!

POJĎTE TO ZMĚNIT!

Dejte více pozornosti své mysli a mozku a začněte o ně skvěle pečovat.

Zvu vás do on-line kurzu 

Klíč k tvému vnitřnímu klidu

Ve kterém se naučíte cítit vnitřně stabilně a bezpečně, ať se venku děje cokoli. Přestanete věci vzdávat a uhýbat před výzvami a probudíte v sobě zvědavost a otevřenost k novým cestám a řešením. Otevře se Vám život v radosti a úspěchu a jejich hrdou autorkou budete právě VY!

Počítejte s mou odbornou a lidskou podporou.

Vstup do kurzu je již uzavřený. Pokud máte zájem vstoupit, napište na e-mail: podpora@luciekolarikova.cz

Vstup do kurzu je již uzavřený. Pokud máte zájem vstoupit, napište na e-mail: podpora@luciekolarikova.cz

Tento kurz jsem vytvořila v roce 2021 uprostřed korona krize pro podporu psychiky mých klientů, kteří ztráceli naději, postupně je semílaly pochybnosti, ztráceli sebe sama…

Kurz jim pomohl, aby si vytvořili stabilní a neochvějné základy pro vnitřní klid a flexibilitu a dodal jim víru, že v dobrém kontaktu se sebou najdou řešení úplně na cokoli a naučí se stabilně cítit dobře, ať se právě odehrává cokoli.

Kurzem jsem provázela pouze jednou a získal následující zpětné vazby:

Kurz Klíč k tvému vnitřnímu klidu jsem prožila naplno a odcházela jsem z každé lekce a webináře do svého všedního světa posílena a více ukotvena sama v sobě, což byl můj cíl, s jakým jsem se na kurz hlásila. Takže - mise splněna, děkuji :)
Míla
Ahoj Lucko, tak kurz předčil má očekávání, byl jsem tam sám snad jediný chlap ve skupině asi 350 žen. Hezké nahlédnutí do ženského světa :). Na kurz jsem se přihlásil proto, abych dále rozvinul klid, všímavost a pochopil, co je to to “zdrojování”. Během kurzu jsem se začal cítit sám v sobě víc přítomný. Ono se to těžko popisuje, ale je to pocit že jsem ve svém těle ne jen v hlavě, prostě jsem tady a teď a klidný. Užil jsem si to s lidmi, kteří jsou citliví, na na stejné cestě osobního rozvoje a to je k nezaplacení.
Dan
Chci vám z celého srdce poděkovat za úžasný program, který teď v “lockdownech” přišel jako na zavolanou. Byl to pro mne blahodárný čas, atmosféra ve skupině byla pohlazením na duši, a to vše mě obohatilo natolik že jsem mačkání v bytě s dětmi a mužem prožívala s mnohem větším klidem. Nevěřila bych, ale i ten strach z corony jsem měla mnohem menší a rozhostila se ve mně větší bezstarostnost a klid. Děkuji Luci a děkuji skupino :)!
Vladimíra
Uvědomila jsem si až v kurzu, že mám nervy neustále v napětí. nejdřív bylo těžké se soustředit, ale časem jsem se cítila díky Lucce a skupině pořád líp a moje všímavost i schopnost se vyživovat narostly. Dnes jsem mnohem klidnější a díky za to Klíči a partě, která se sešla.
Veronika
Do Klíče jsem šla s otevřenou myslí a minimálním očekáváním. Kurzů pro vnitřní klid je všude spousta. Tvoje uzemnění a laskavost s jakou, provázíš, jsou ale opravdovým pohlazením a tvá odbornost je výjimečná. Díky za pečlivsot, s jakou ses věnovala našim dotazům na webinářích. Souhrnně to byl skvělý kurz, který mi otevřel oči, mysl a srdce a jsem vyživená na dlouho dopředu. Šárka
Šárka

Co Vám tento výjimečný kurz přinese?

  • Pochopení "záhadného" mozku
    Pochopení, jak funguje váš mozek a jak ho podporujete nebo bojkotujete každý den
  • Flexibilní a odolnou psychiku
    Krok za krokem si vybudujete klidnou, flexibilní a odolnou psychiku a její benefity se začnete rychle pociťovat ve vašem životě.
  • Vnitřní ticho a stabilitu
    Naučíte se vystoupit z nekonečného proudu myšlenek a usadit se ve vnitřním tichu a jednotě. Udržíte soustředění a pozornost a nenecháte se rozhodit vnějšími okolnostmi.
  • Zvládání stresu
    Naučíte se efektivně zvládat stres a vytvářet v sobě i kolem pohodu, radost a vděčnost.
  • Zdroj vnitřní síly
    Objevíte zdroje své vnitřní síly a naučíte se o ně opřít tak, abyste se cítila vyživená, nasycená a spokojená, i když se svět kolem Vás mění a vypadá hrozivě.
  • Napojení
    Více se napojíte na potřeby svého těla, mysli a ducha a budete objevovat a kultivovat své vnitřní zdroje, tak abyste si uměla pomoci i ve chvílích největších krizí.
  • Porozumění emocím
    Ponoříte se do tajů emocí, takže pochopíte význam a dar každé z nich, a naučíte se své emoce kultivovat a zdravě prožívat.
  • Sebepřijetí
    Probudíte Vaší živost, ženskost, vášnivost a rozpustíte jemně své strachy z vlastního projevu a začnete přijímat sebe samu, jaká jste.
  • Odložení strachu a viny
    Pochopíte své pocity viny a strachu a zbavíte se jich jemně a účinně, a pocítíte nárůst odvahy a troufalosti v životě.
  • Živost a radost
    Začnete si užívat každý den naplno a přestanete očekávat změnu vnějších okolností. Budete se více radovat z obyčejných okamžiků anaučíte se z nich tvořit nezapomenutelné prožitky.
  • Vnitřní svobodu a sebevědomí
    Přestanete se trápit kvůli názorům, kritice a soudům druhých, budete lépe usazená sama v sobě a vědomá si svých hodnot a pravidel. Začnete přirozeně projevovat své skutečné sebevědomí.
  • Respekt
    Přirozeně a jednoduše si začnete nastavovat hranice tak, aby Vás ostatní respektovali, a Vy dokážete zůstat v klidu a v pohodě.

Co o práci se mnou říkají účastnice mých kurzů?

Milá Luci, děkuji za Tvou práci.  Tvé kurzy jsou pro mě velmi přínosné a metody vnímám jaké nástroje, které mi pomůžou zvládnout mnoho výzev v životě. 
Markéta
Ahoj Luci, děkuji za tento přínosný kurz, otevřel mi v mnohém nové obzory. Teď si uvědomuji jaký velký dar je pro mne procházet tímto výcvikem a zažívat pocit klidu.
Milada
Vždycky, když tě poslouchám, tak se cítím v bezpečí. Věřím ti každé slovo a proto jsi mě toho tolik naučila.
Radka

Klíč k tvému vnitřnímu klidu se skládá ze 3 základních modulů:

Každý modul obsahuje:

Výkladová videa a audia
Praktické techniky a cvičení
Pracovní
listy
Mé odborné provázení

Modul 1: Všímavost, vědomá pozornost

Mysl se ráda toulá. Neustále se propojuje se vším, co cestou potká a vstřebá cokoli, ať je to zdravé nebo škodlivé.

Potřebuje svou moudřejší sestru – Vědomou pozornost – aby na ni denně dohlédla. Aby ji nenechávala odcházet moc daleko. Aby ji co nejčastěji volala zpátky domů, do přítomného okamžiku.

Rozvíjejte svěží a čistou mysl, která ozdraví Váš mozek. Ten zase začne tvořit svěží a čisté myšlenky.

Modul 2: Výživa, zdroje a sebevědomí

Tak jsme si v životě zvykli vydržet, obětovat se, popřít se, že jsme zapomněli na výživu, zdroje a hojnost, které jsou v životě přirozeně přítomné.

Váš mozek potřebuje výživu na biologické, psychologické, sociální i spirituální rovině. Naučte se mu ji dopřávat!

Objevte hloubku a šíři Vašich zdrojů ve vnitřním i vnějším světě a získejte větší sebevědomí.

Modul 3: Emoce, jejich dary pro sebevědomí a vnitřní šťavnatost

Jako žena máte pravděpodobně vyšší aktivitu ve Vašem "emočním mozku" - limbickém systému. Jste tedy s emocemi bytostně spojená a tak je to v pořádku.

Nadto jsou Vaše emoce spolehlivými informátory o tom, co teď a tady potřebujete a jak se rozhodnut, a přesto se za ně možná stydíte, potlačujete je a nasazujete si masky.

Prozkoumejte a zamilujte si své emoce, uvolněte se, ožijte, jiskřete, buďte sama sebou víc než kdy předtím!

Bonusy

Aby byla Vaše cesta ke stabilní psychice snazší a efektivnější, připravila jsem pro Vás navíc prohlubující bonusy:

BONUS 1: Rozhovory s expertkami o všímavosti jako cestě ke zvládnutí těžkých psychických stavů a deprese.
BONUS 2: Každodenní STOPky do vašeho mobilu - vaše každodenní praxe vnitřního klidu.
BONUS 3: 6 živých webinářů 90+ minut, kde dostanete odpovědi na Vaše otázky

Kdo Vás provede?

Jsem Lucie Kolaříková, psycholožka, koučka a terapeutka již 21 let.

Ve své práci užívám především techniky systemické terapie, KBT a Transakční analýzy.  Zahrnuji také přirozenou spiritualitu člověka a moudrost východních věd.

Od roku 2002 provázím skupiny i jednotlivce jejich osobním rozvojem. Od roku 2012 tvořím také transformační on-line programy, které změnily život tisícovkám žen a jsem mentorkou v Klubu pro ženy Ultimátně Spokojená®.

Charakteristické je pro mě soucitné a laskavé vedení okořeněné špetkou „nakopnutí“ k akci.

KLÍČ K TVÉMU VNITŘNÍMU KLIDU

4měsíční cesta k vnitřní stabilitě, psychické odolnosti a zdravému sebevědomí s osobní podporou psycholožky Lucky Kolaříkové.


Plná cena kurzu je

24 970 Kč

Pokud byste díky tomuto kurzu našla vnitřní klid, nezdolnost, cítila se svobodná a díky tomu si odvážněji a rychleji tvořila svůj  vysněný život -  stálo by to za to?

Kdybyste se díky tomuto kurzu naučila být pevně ukotvená sama v sobě a cítit jste se dobře bez ohledu na okolnosti - stálo by to za to?

Pokud byste díky kurzu byla sebevědomější a odvážnější a dovolila si větší hojnost a radost v životě - stálo by to za to?

Pokud říkáte ano, mám pro Vás skvělou zprávu!
Takovou částku platit nemusíte!

Kurz až do 18. 9. můžete získat s "early bird

Kurz až do 30. 9. můžete získat 

50 % slevou za 

s 30 % slevou za 

24 970 Kč

12 470 Kč

17 470 Kč

Zaplatit můžete také na tři splátky po měsíci. 

Vstup do kurzu je již uzavřený. Pokud máte zájem vstoupit, napište na e-mail: podpora@luciekolarikova.cz

Navíc pro Vás mám garanci vrácení peněz!

„Klíč k tvému vnitřnímu klidu“ Vám přinese fantastické výsledky. Nicméně pokud do 2 týdnů zjistíte, že to pro Vás není to pravé, napíšete mi a dostanete zpět své peníze.

Buď můžete:

  • Nadále se probouzet s pocitem únavy, bez energie a s obavami, co vám dnes osud přinese.
  • Čekat na změnu v životě, která vám přinese radost, ale i ta nejmenší překážka vás o ni zase připraví.
  • Zas a znovu se točit v kruhu negativních myšlenek a emocí, doufajíc, že jednoho dne zmizí a vy se budete cítit dobře.
  • Svoji spokojenost odkládat na neurčito, až budete mít volno, finance, energii nebo až se vaše vztahy magicky zlepší. Žít ve víře, že se musíte smířit s tím málem, co máte.
  • Nechat si život unikat mezi prsty s přesvědčením, že tohle je maximum, co můžete od života očekávat.

Anebo můžete:

  • Nenechat se zaskočit, protože víte, že máte pevnou oporu ve svém nitru.
  • Náročné situace zvládat s lehkostí, nadhledem a vnitřním klidem, protože máte máte sebe sama.
  • Konečně se cítit skutečně živá a radovat se z každého dne, protože máte dost sil a nic Vás už nezastaví.
  • Nacházet ve vztazích harmonii a porozumění, které jste celý život hledala.
  • Mít jasno ve svých cílech a dokázat si je plnit jednoduše a rychle, protože děláte to, co Vás baví. A díky tomu zažíváte hojnost ve všech oblastech svého života.
  • Prožívat pocit svobody a lehkosti tím, že se osvobodíte od tlaku a očekávání.
  • Žít svůj vysněný život a za obyčejné chvíle cítit hlubokou vděčnost.

Rozhodnutí je na Vás!

Vstup do kurzu je již uzavřený. Pokud máte zájem vstoupit, napište na e-mail: podpora@luciekolarikova.cz

Jsem pro Vás tou pravou průvodkyní, pokud:

  • hledáte empatické vedení odborníka a chcete se rozvíjet v bezpečném a lidsky příjemném prostředí,
  • oceňujete jednoduchost, přímočarost a pravdivou zpětnou vazbu,
  • neočekáváte „ezo“ vedení, ale ani přísnou vědu. U mě najdete kombinaci odbornosti, spirituality a obyčejné lidskosti,
  • máte ráda hlubší souvislosti skryté pod povrchem, protože k jejich pochopení Vás povedu,
  • potřebujete jistotu, že Vás provede někdo, kdo skutečně ví, co dělá - mám 22 let praxi v provázení žen, a také jsem studovala psychologii, absolvovala koučovací a terapeutické výcviky a prošla jsem mnoha kurzy osobního rozvoje.

Časté otázky a odpovědi

Odpověď si zobrazíte klikem na otázku.

Jak to celé probíhá?

Program je už nyní připraven v online formě - videa, audio nahrávky, pracovní listy a bonusy.

Po zaplacení celého kurzu nebo 1. platby obdržíte do svého e-mailu přístupové údaje, se kterými se můžete přihlásit do členské sekce na webové stránce kurzu. Tam najdete videa a techniky k procvičování a zavedení do praxe.

Kurz se Vám bude otevírat postupně, podle harmonogramu, který najdete v členské sekci. Bonusy se také budou zpřístupňovat postupně podle harmonogramu.

Každodenní STOPky budete dostávat prostřednictvím aplikace Telegram, kterou si velmi jednoduše nainstalujete do telefonu. Postup najdete také v členské sekci.
Získáte také přístup do Facebookové skupiny, která pro Vás bude místem sdílení a vzájemné podpory s ostatními účastnicemi.

Na webináře, které proběhnou on-line přes aplikaci Zoom, dostanete předem pozvánku. Pokud se nebudete moci zúčastnit naživo, můžete si později zhlédnout záznam. Předem dostanete také upozornění na možnost položit otázku do webináře.
Kurzem můžete procházet vlastním tempem, přístup k videím, záznamům a úkolům máte na 2 roky.

Kurz je koncipovaný tak, že máte na vše dostatek času. Navíc po 1. a 2. modulu je zakomponovaná přestávka na integraci, než otevřeme další téma. Po 1. modulu máte 4 týdny na integraci a po 2. modulu 5 týdnů. Integrace je důležitou součástí, která zvyšuje pravděpodobnost, že projdete celým kurzem, informace lépe vstřebáte a vytvoříte si potřebné návyky. Navíc si tak užijete víc času se stejně spřízněnými lidmi a můžete najít i nové přátele.

Do emailu vám budeme posílat tato upozornění:

1. Otevírám novou lekci.
2. Zvu vás položit otázku do webináře.
3. Zvu vás k živému vysílání webináře na aplikaci Zoom.
4. Záznam webináře je připraven ke zhlédnutí.
5. Zahajujeme nebo končíme integrační přestávku.

Kdy kurz začíná?

Začínáme společně v pondělí 30. září 2024. Přístup do kurzu dostanete přesně v tento den v 8 hodin ráno. Těším se na společnou cestu, na které budeme až do 16. února 2025 :)!

Když nebudu vědět, jak dál, dostanu podporu a radu?

Jsem po celou dobu s Vámi. Na 6 webinářích budu odpovídat na Vaše otázky, což je vždy nejoblíbenější bonus všech mých online programů. Získáte tam odpovědi, podporu, návody, vydalo by to ještě na celý samostatný kurz.

Navíc jste celou dobu ve facebookové skupině, kde pečujeme o bezpečnou a podporující atmosféru. I tam se můžete ptát, sdílet svá témata, otevřeně si říci o radu, podporu a čerpat z různých diskusí.

Mám omezený rozpočet, prioritou jsou pro mě výdaje na rodinu a domácnost a nevím, jestli si mohu kurz dovolit.

Naprosto rozumím a přiznám se, že jsem to dříve měla stejně. Opravdu velmi omezený rozpočet, ale také nastavení v hlavě, že na sobě musím šetřit. Ale když jsem zjistila, jak mě investice do mého vzdělávání a do mé psychické kondice posouvají, přehodnotila jsem to. Doporučila bych radši ušetřit na chvilkových potěšeních a raději se se mnou učit dovednosti, které Vám zůstanou na celý život a projeví se i na Vašem zdraví, vztazích a kariéře, ale především ve Vašem pocitu, se kterým denně vstáváte a uléháte. Uvážená investice do sebe se Vám mnohonásobně vrátí.

Bojím se, že nebudu mít na kurz čas. Mám náročnou práci, rodinu a mnoho povinností. Obávám se, že nebudu stíhat a budu pozadu. Nechci, aby to nakonec byly vyhozené peníze.

I tomu dobře rozumím. Vím, jak je někdy těžké najít si na sebe čas. Proto je kurz navržen tak, aby byl přínosem i při plném vytížení, a aby Vám naučené dovednosti co nejdříve přinášely úlevu. Kurz je rozdělen na 3 moduly, kterými procházíme dostatečně pomalu. Po 1. a 2. modulu je vložena několikatýdenní integrační přestávka. V tomto čase si může vše sednout, můžete zkoušet vše naučené v praxi, ale také můžete zhlédnout videa a webináře, na které předtím nebyl čas. Integrační přestávky a pomalé tempo jsou celkově velmi oceňované ženami, které se mých kurzů účastní. Navíc máte vše k dispozici na celé 2 roky.

Byla jsem u různých lektorek osobního rozvoje a zaplatila již desítky tisíc korun za svůj osobní rozvoj a párkrát jsem litovala. Jakou můžu mít jistotu, že u Vás se opravdu něco naučím?

Vím, trh je plný nabídek a kurzy z 90 % nejsou vedené odborníky, ale hobby lektory. V tomto ohledu se mé kurzy liší především tím, že jsem v oboru přes 20 let, jsem vystudovaný psycholog a mám za sebou řadu certifikovaných výcviků v psychoterapii a koučinku. Navíc jsem za 22 let provedla přes 21 tisíc žen a mužů živými i online semináři, přednáškami a individuálkami. Stavím tedy na odbornosti, praxi a zkušenostech. Mluví za mě také spokojené klientky, které s mým provázením zažívají trvalé změny, nejen chvilkové nadšení.

Přesto ani tak nemohu zaručit 100% spokojenost všem, proto i přesto, že je garance vrácení peněz na 14 dní, tak pokud by měl někdo později zjistit, že mu kurz opravdu nesedí a mé provázení nevyhovuje, může se ozvat i po 14 denní garanci a pobavíme se, co dál. Mým záměrem je váš posun a rozvoj, pro něj jsem tento obor studovala, působím v něm přes 20 let a budu působit ještě hodně dlouho.

Bojuji s úzkostí a depresemi. Dokážete mi pomoci i takto na dálku?

Protože jsem psycholog, tak je mou zodpovědností Vám sdělit, že kurz není a nikdy nebude náhradou psychoterapeutické individuální péče. Nicméně terapeuti rádi doporučují mé kurzy jako doplněk k psychoterapii a vzhledem k probíraným tématům v Klíči je tento kurz velmi vhodný, protože přispěje k celkovému zlepšení Vašeho psychického stavu a pomůže Vám vytvořit si každodenní dobré návyky, díky nimž se zkrátí Vaše cesta k uzdravení.

Pokud byste si měli vybrat mezi investicí do drahé dovolené nebo do péče o svůj mindset, nervovou soustavu a mozek - radím Vám, vyberte si to druhé.

Vaše vyrovnanost, životní pohoda, elán a zdraví mají nevyčíslitelnou hodnotu pro Vás i pro lidi kolem Vás.

Nečekejte, až nebo jestli to ztratíte, ale pečujte o své vnitřní poklady každý den

Zaplatit můžete také na tři splátky po měsíci. 

Vstup do kurzu je již uzavřený. Pokud máte zájem vstoupit, napište na e-mail: podpora@luciekolarikova.cz